nieuws

Robbert Ter Weijden hoofd Acquisitie Newomij

Loopbaan

Per 1 juni 2019 wordt Robbert Ter Weijden (29) hoofd van het Acquisitie team van Newomij. Robbert gaat zich focussen op het verwerven van nieuwe posities in Nederland met de nadruk op woningbouwcomplexen in het middenhuursegment.

Robbert Ter Weijden hoofd Acquisitie Newomij
Robbert ter Weijden

Robbert is de afgelopen jaren al nauw betrokken geweest bij het acquireren van onroerend goed in Nederland voor Newomij. Daarnaast blijft Robbert actief als directeur van Vastgoed Van Wettum, een aan Newomij gelieerde onderneming.

Over Newomij Newomij is een grote particuliere vastgoedonderneming. De vastgoedportefeuille bestaat uit woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkels. Newomij is daarnaast actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars én assurantiebemiddeling.

Reageer op dit artikel