nieuws

Joris Burggraaff naar Blauwhoed

Loopbaan

Joris Burggraaff naar Blauwhoed
Joris Burggraaff

Joris Burggraaff is van Vorm naar Blauwhoed gegaan.

Joris Burggraaff (31) versterkt sinds mei het team van Blauwhoed als nieuwe ontwikkelingsmanager. Joris deed ervaring op als ontwikkelaar en tendermanager bij Dura Vermeer en werkte daarna als conceptontwikkelaar bij VORM. Hij volgde zijn opleiding Bouwkunde Real Estate & Housing aan de TU in Delft. Ook won hij de vastgoed essaywedstrijd. Bij Blauwhoed gaat Joris zich richten op het hele ontwikkelproces van acquisitie tot realisatie van projecten.

Als ontwikkelaar gelooft Joris in multifunctionele plekken. Plekken waar gewerkt, gewoond en geleefd wordt. “Voor het creëren van zulke levendige gebieden, heb je hoogwaardige en flexibele gebouwen nodig die volledig op maat gemaakt zijn. Blauwhoed staat voor maatwerk en hoge kwaliteit. Daarom heb ik voor Blauwhoed gekozen. Ik heb ervaring met het ontwikkelen van commercieel vastgoed. Hier krijg ik de kans om woningen te ontwikkelen, dat is voor mij het ontbrekende puzzelstukje voor het creëren van die levendige gebieden.”

Reageer op dit artikel