nieuws

Barbara Knoflach weg bij BNP Paribas

Loopbaan

CEO Barbara Knoflach verlaat BNP Paribas Real Estate. Ze vindt het tijd om verder te gaan.

Barbara Knoflach weg bij BNP Paribas

Nathalie Charles neemt het over als plaatsvervangend ceo van BNP Paribas Real Estate Investment Management (REIM).

Nathalie Charles

Nathalie Charles

Charles komt van  AXA IM-Real Assets. Ze begon in 2013 bij AXA, waar ze directeur van corporate real estate was.

BNP Paribas Reim zegt dat Knoflach heeft besloten het bedrijf te verlaten. Ze trad in maart 2015 in dienst bij de onderneming na de verkoop van SEB Asset Management en was verantwoordelijk voor het opzetten  van de strategie voor beleggingsbeheer voor BNP Paribas Real Estate. Onder haar leiding groeide het Europese vermogen van BNP Paribas Reim van 22 miljard euro naar 29 miljard in 2018. Ze zegt zelf: ‘Het was een geweldige ervaring om deel uit te maken van een van de opwindendste netwerken in vastgoed in Europa. Voor mij is het tijd om verder te gaan’.

Reageer op dit artikel