nieuws

Anjo Wielemaker financieel directeur bij MVGM Holding

Loopbaan

Anjo Wielemaker financieel directeur bij MVGM Holding
Anjo Wielemaker

Drs. Anjo Wielemaker RA (43) is per 1 april 2019 gestart als financieel directeur voor vastgoeddienstverlener MVGM Holding.

Wielemaker werkte hiervoor bij Flynth adviseurs & accountants waar ze sinds 2015 als financieel directeur verantwoordelijk was voor finance & control, incasso en facilitaire zaken. Daarvoor heeft zij als financieel directeur diverse interim opdrachten vervuld, waaronder in de automotive sector en bij een projectontwikkelaar en bouwbedrijf. Daarvoor is zij ruim veertien jaar werkzaam geweest bij Ernst & Young Accountants.

Mede-eigenaar en directeur Menno van der Horst van MVGM Holding vindt de aanstelling van Wielemaker erg waardevol tegen het licht van de snelle en internationale groei van MVGM. ‘We zijn blij dat Wielemaker met haar kennis en ervaring de directie van MVGM versterkt.’

Reageer op dit artikel