nieuws

Nanet Schaap naar AM als ontwikkelingsmanager

Loopbaan

Nanet Schaap (34) is in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager versterkt zij het team van AM Noordwest.

Nanet Schaap naar AM als ontwikkelingsmanager
Nanet Schaap

Met de komst van Nanet Schaap is AM nog beter in staat om in te spelen op de ontwikkelingen binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Nanet Schaap richt zich in haar nieuwe functie op het initiëren, acquireren en ontwikkelen van projecten in de voornoemde regio. Met het versterken van het team geeft AM verdere invulling aan de groeiende portefeuille van projecten, met vernieuwende concepten en gebiedsontwikkelingen binnen AM Noordwest.

Vanaf 2012 was Nanet Schaap werkzaam bij Twynstra Gudde Adviseurs en Managers in Amersfoort in de functie van medior adviseur binnen de Huisvesting Vastgoed en Facility Management B.V.. Hier lagen haar activiteiten op het vlak van acquisitie en productontwikkeling en was zij als adviseur en projectmanager betrokken bij diverse projecten. Na haar studie Bouwkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen, heeft Nanet de studie Bouwkunde – architectuur en landschapsarchitectuur – aan de TU Delft afgerond.

Reageer op dit artikel