nieuws

Martijn van Rosmalen treedt toe tot Proptimize

Loopbaan

Martijn van Rosmalen treedt toe tot Proptimize
Martijn van Rosmalen

Martijn van Rosmalen is als partner toegetreden tot Proptimize en verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de Asset Management & Advisory activiteiten.

Van Rosmalen is een ervaren vastgoedprofessional met een uitgebreid netwerk. Na afronding van zijn master Bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit werkte hij als (senior) consultant bij DTZ Zadelhoff (nu Cushman & Wakefield) en CBRE in Rotterdam, waar hij ook actief was in Jong Onroerend Goed Rotterdam (JOR). Hij vervolgde zijn carrière als senior asset manager voor zowel particuliere beleggers, private equity als institutionele partijen, waaronder recent bij CBRE Global Investors en was vanuit die rol onder andere verantwoordelijk voor WTC Schiphol en WTC Utrecht.

Proptimize beheert en adviseert over beleggingen in kantoren en logistiek en heeft een eigen ontwikkelingsafdeling. Proptimize houdt kantoor in Vught en Amsterdam.

Reageer op dit artikel