nieuws

Luc Joosten fund director ASR Dutch Science Park Fund

Loopbaan

Luc Joosten fund director ASR Dutch Science Park Fund

Luc Joosten is benoemd tot fund director van het onlangs gelanceerde ASR Dutch Science Park Fund.

Joosten (37) werkt sinds 2012 bij ASR Real Estate en blijft daar hoofd fund management. Als fund director is Joosten eindverantwoordelijk voor de strategie en het beleggingsbeleid van het ASR Dutch Science Park Fund. Hij gaat onder meer werken aan de groei van het fonds en optimalisatie van de portefeuille.

Olle Overbosch

Het team is verder op sterkte gebracht met de aanstelling van Olle Overbosch (34). Als fund manager van het ASR Dutch Science Park Fund is hij verantwoordelijk voor de fondswerkzaamheden. Overbosch werkt sinds twee jaar bij ASR Real Estate als fund manager van het ASR Dutch Core Residential Fund. Daarvoor was hij adviseur bij Sweco Capital Consultants.

‘Mooi rendement en impact op Nederlandse kenniseconomie’

‘Mooi rendement en impact op Nederlandse kenniseconomie’

Dick Gort, ceo ASR Real Estate: ‘Met de benoemingen van Luc Joosten tot fund director en Olle Overbosch tot fund manager van het ASR Dutch Science Park Fund hebben we een sterk team staan. Door de kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan op de diverse science parks, hun inzet vanaf initiatief tot oprichting van het ASR Dutch Science Park Fund en hun jarenlange ervaring bij Real Estate zijn wij ervan overtuigd dat wij een uniek en succesvol fonds in de markt zetten.’

Het ASR Dutch Science Park Fund belegt in commercieel te exploiteren vastgoed op Nederlandse science parks in samenwerking met Nederlandse universiteiten.

Reageer op dit artikel