nieuws

Verleun aan de slag bij URW Nederland

Loopbaan

Verleun aan de slag bij URW Nederland
Sigrid Verleun

Sigrid Verleun is in dienst getreden als Senior Development Manager bij Unibail-Rodamco-Westfield (URW) Nederland.  In haar functie is ze onder meer verantwoordelijk voor development projecten in Stadshart Amstelveen, Almere en Zoetermeer.

Verleun komt van Schiphol, waar zij als programmamanager verantwoordelijk was voor diverse projecten en ontwikkelingen van de luchthaven. Daarvoor heeft ze bij de gemeente Leiden en ING Real Estate gewerkt.

93 winkelcentra

Unibail-Rodamco-Westfield heeft op dit moment een een portefeuille aan retailvastgoed van  65,2 miljard  euro (ultimo 2018). Op dit moment bezit de Franse vastgoedonderneming 93 winkelcentra, inclusief 56 flagship stores in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten, waar jaarlijks zo’n 1,2 miljard bezoekers shoppen. In Nederland is URW eigenaar van winkelcentra Stadshart Amstelveen, Citymall Almere, Stadshart Zoetermeer en Leidsenhage.

Reageer op dit artikel