nieuws

BarentsKrans benoemt Nicole Soliana tot partner Vastgoed

Loopbaan

Nicole Soliana is per 1 januari 2019 benoemd tot partner Vastgoed bij advocaten- en notariskantoor BarentsKrans.

BarentsKrans benoemt Nicole Soliana tot partner Vastgoed
Nicole Soliana BarensKrans

Soliana (1984) is sinds 1 januari 2018 werkzaam bij BarentsKrans en was daarvoor zeven jaar advocaat bij Loyens & Loeff. Soliana is werkzaam als advocaat op het gebied van contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht, met een focus op vastgoed/projectontwikkeling en overheden. Zij is in het bijzonder gespecialiseerd in overheidsprivaatrecht. Ook heeft zij ruime ervaring met omgevingsrecht, huurrecht en (civiel) bouwrecht.

Een belangrijk deel van haar praktijk bestaat uit het onderhandelen over en het opstellen en beoordelen van exploitatieovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, aannemingsovereenkomsten, turnkey overeenkomsten en gronduitgifteovereenkomsten. Soliana heeft verder ruime ervaring in het procederen bij diverse gerechtelijke instanties over vastgoed gerelateerde geschillen alsmede in de begeleiding van cliënten in mediation procedures.

Nicole Soliana studeerde zowel Nederlands recht als Bedrijfseconomie & Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en rondde deze studies cum laude af.

Reageer op dit artikel