nieuws

Bookings2work haalt luxe Londense werkplekken binnen

Loopbaan

De Airbnb van de kantoorplekken slaat haar vleugels verder uit in Londen. De online makelaar Bookings2work kondigde begin 2018 al aan dat het werkplekkenaanbod van We Work op de website zou komen.

Bookings2work haalt luxe Londense werkplekken binnen
Patrick Kremer en Gabrielle Henskens

Zo zijn er in vier landen We Work locaties toegevoegd in Nederland, Duitsland, Ierland en Engeland. In totaal bieden ze nu in vijf landen werkplekken aan.

Meerdere grote gedeelde werkomgevingen en kantoorproviders hebben hun werkplekken op het platform in Londen gezet. Onder de verschillende aanbieders bevinden zich: Pavilion Offices, Idea Space, Connections at Trafalgar Square en Work.Life.

Luxe gedeelde kantoren

De locaties van Pavilion geven een zeer luxueus gevoel. Pavilion is een exclusieve business club en heeft leden die bijvoorbeeld op de Fortune 500 lijst staan. Van Hot Desks tot Penthouse suites met roomservice, alles lijkt mogelijk bij Pavilion.

Zo is Idea Space een nieuwe aanbieder op de Londense werkplekkenmarkt, ze groeien snel en is één van de bekendere aanbieders van co-working plekken in Londen. Dit komt voornamelijk door alle netwerkbijeenkomsten die ze organiseren met hun bekende Pizza and Beer nights. De aanwezige privé bioscoop kun je uiteraard ook huren.

Connections at Trafalgar Square is eveneens een 5-sterren concept. Gevestigd in het luxe West End van Londen. Zo kun je heerlijk in de openbare ruimte naast de open haard werken en aansluitend lunchen in de mooie ‘wijn- en grillbar’.

Work.Life is eveneens een nieuwe aanbieder die hard aan het groeien is. Ze hebben een paar weken geleden alweer de achtste locatie geopend en hebben meerdere awards gewonnen; de Stevie Award voor Startup of the year in 2017 en de YN Property Award in 2018 voor Coworking company of the year.

Met deze aanbieders heeft Bookings2work op dit moment rond de 20.000 verschillende mogelijkheden voor werkplekken in Londen en nabije omgeving. De mogelijkheden zijn verschillend per aanbieder; hot desks, dedicated desks, privékantoren, vergaderzalen, etcetera. Ze maken het mogelijk voor mensen om een high end werksfeer op een flexibele en betaalbare manier te ervaren.

Deze locaties omvatten bijzondere voorzieningen zoals roomservice, personal trainers, diverse uitnodigingen voor exclusieve evenementen en restaurants.

 

Reageer op dit artikel