nieuws

Monica Stekelenburg wordt ontwikkelingsmanager bij VanWonen

Loopbaan

Monica Stekelenburg is één van de nieuwe acquisitie-/ontwikkelingsmanagers bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen.

Monica Stekelenburg wordt ontwikkelingsmanager bij VanWonen
Monica Stekelenburg

Onlangs maakte Stekelenburg de overstap van Bouwinvest naar VanWonen. Samen met Thijs Broeze, Erik Vis en Inge Sibma gaat zij zich actief richten op acquisitie en de ontwikkeling van nieuwe projecten in onder andere de regio’s Utrecht en Flevoland.

VanWonen is een gebieds- en vastgoedontwikkelaar in het Noorden en Oosten van Nederland. Eerder dit jaar richtte VanWonen een eigen Woningfonds op, waarmee het zich naast de koopmarkt ook kan richten op de middeldure huursector. Daarnaast heeft VanWonen de ambitie om het werkgebied uit te breiden naar Utrecht en Flevoland. Het team Acquisitie en Ontwikkeling richt zich onder andere op deze regio en op de ontwikkeling van projecten met zowel koop- als huurwoningen.

Reageer op dit artikel