nieuws

Eva van der Linde en Laura Meurs naar IVBN

Loopbaan

De belangenorganisatie van institutionele beleggers IVBN heeft twee nieuwe krachten aangetrokken voor haar team. Het gaat om Eva van de Linde en Laura Meurs.

Eva van der Linde en Laura Meurs naar IVBN
Eva van der Linde

Eva van der Linde (29) is vanaf 1 okober 2018 binnen het bureau van IVBN werkzaam als beleidsadviseur commercieel vastgoed (winkels, kantoren en bedrijfsruimten). Na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht is ze in diverse commerciële functies actief geweest; de laatste drie jaar als nieuwbouwcoördinator en verhuurmakelaar voor ACM Vastgoedmanagement, met de Amsterdamse regio als werkgebied. De vacature ontstond door het vertrek per 1 augustus 2018 van Sieuwerd Ermerins, die zijn loopbaan voortzet bij Apleona Real Estate Management in Utrecht. Ermerins was zes jaar en drie maanden bij IVBN in dienst.

Per 1 juli is Laura Meurs (27 jaar) in dienst getreden als bureau- en communicatiemanager. Zij was werkzaam als verhuurmakelaar voor expats bij Jenter Real Estate. Zij heeft haar bachelor-opleiding genoten aan de Business School Notenboom in Hilversum. Zij volgde Yvette Klein op, die na zeven jaar haar loopbaan heeft voortgezet binnen Project- & Office Support bij Sens Real Estate.

Bij IVBN is er nog een vacature voor medior/senior beleidsadviseur woningmarkt, wegens het vertrek per 1 oktober 2018 van Steef Verweij, die na zes jaar bij IVBN gewerkt te hebben, zijn loopbaan voortzet bij MN als analist onroerend goed.

Foto's

Reageer op dit artikel