nieuws

Nieuwe samenstelling Raad van Advies Sociëteit Vastgoed

Loopbaan

Recent heeft Petran van Heel, sector banker Bouw & Vastgoed bij ABN AMRO de rol van ambassadeur geaccepteerd ter versterking van de Raad van Advies van de Sociëteit Vastgoed .

Nieuwe samenstelling Raad van Advies Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed is opgericht in 2016 vanuit de behoefte om vraag en aanbod samen te brengen. In twee jaar tijd is Sociëteit Vastgoed uitgegroeid naar een stichting die centraal staat in de sector.

Recent heeft Petran van Heel, sector banker Bouw & Vastgoed bij ABN Amro de rol van ambassadeur geaccepteerd ter versterking van de Raad van Advies. De ambassadeurs en financieel adviseur vormen samen de Raad van Advies en adviseren het Bestuur van Sociëteit Vastgoed bij besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen.

Na het afronden van de Technische Universiteit Delft (Bouwkunde) en de Rotterdam School of Management heeft Van Heel brede nationale en internationale ervaring opgedaan aan zowel de vastgoed- als de financiële kant. Momenteel is hij Sector Banker Bouw & Vastgoed bij ABN AMRO en intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling en bouw van het circulaire paviljoen CIRCL.

De Raad van Advies bestaat verder uit Huib Boissevain, ceo Annexum, Jan van den Hogen,  Head of Tenant Relationship Management Logistiek bij Deka Immobiliën en Course Leader/ Lecturer bij Saxion University of Applied Sciences, Mark Debets, Director Asset Management bij Hudson Advisors L.P. (Lone Star Funds), Jurgen de Zwart, Owner ABC Vastgoed Groep, Pieter van Herk, directeur / eigenaar Connect Invest en Ewoud Pranger, directeur / eigenaar Independent Tax Partners & Advisors  (ITPA).

Reageer op dit artikel