nieuws

Natálie Verhoef naar Capital Value Taxaties

Loopbaan

Natálie Verhoef naar Capital Value Taxaties
Natálie Verhoef

Natálie Verhoef is 1 juli in dienst getreden bij Capital Value Taxaties.

Verhoef heeft dertien jaar ervaring in de vastgoedsector. Bij Deutsche Bank was ze verantwoordelijk voor het credit risk management van grote (internationale) leningportefeuilles. Ook werkte zij bij JP Morgan, waar zij verantwoordelijk was voor het afsluiten en structureren van vastgoedleningen. De laatste jaren was Verhoef associate director bij de internationale taxatieafdeling van Cushman & Wakefield. In 2011 werd ze lid van Rics.

Ruben Smulders, directeur Capital Value Taxaties: ‘Wij zijn enorm verheugd dat Natálie voor Capital Value heeft gekozen. Wij taxeren veel voor nationale en internationale banken. Doordat Natálie bij zowel banken als vastgoedadviseurs veel ervaring heeft opgedaan, hebben we iemand in huis die inhoudelijk een belangrijke bijdrage kan leveren aan de groei van onze taxatiedienstverlening in de financiële sector.’

Reageer op dit artikel