nieuws

Linda van Son stapt over naar Syntrus Achmea

Loopbaan

Linda van Son stapt over naar Syntrus Achmea
Linda van Son

Linda van Son is op 1 juli 2018 begonnen als asset manager Winkels bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Van Son (37) komt van CBRE, waar zij sinds 1 juli 2014 werkte als commercieel- en marketingmanager. Daarvoor vervulde ze functies bij Corio Nederland en DTZ Zadelhoff. Bij Syntrus Achmea  heeft zij onder meer de winkelcentra Makado in Beek, IJburg in Amsterdam en De Planeet in Utrecht in haar portefeuille.

‘Na Anky Vink en Erik Tillemans is Linda van Son opnieuw een versterking van ons team’, zegt Boris van der Gijp, director Commercieel Vastgoed bij Syntrus Achmea. ‘Met haar ervaring met retailers en haar kennis van marketing kan Van Son een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere optimalisering van onze retailportefeuille.’

Reageer op dit artikel