nieuws

Colliers begint afdeling Design & Development

Loopbaan

Colliers begint afdeling Design & Development
Design Development

Bij vastgoedadviseur Colliers International is 1 juli de afdeling Design & Development van start gegaan.

Vastgoedeigenaren, ontwikkelende beleggers en eindgebruikers kunnen bij de nieuwe afdeling terecht voor advies over herontwikkeling, renovatie en inrichting. Het onderdeel houdt zich bezig met haalbaarheidsstudies, conceptontwikkeling en –planning, aanbesteding en het projectmanagement van de bouw, het interieur en de inrichting.

Het team van negentien medewerkers bestaat uit ontwikkelaars, (interieur)architecten, projectmanagers en consultants actief in alle vastgoedsectoren. De leiding is in handen van Vincent Ollefers en Martin van Brandwijk.

Reageer op dit artikel