nieuws

Maarten de Haas naar Cushman & Wakefield

Loopbaan

Maarten de Haas naar Cushman & Wakefield
Maarten de Haas

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Maarten de Haas benoemd tot chief customer officer (cco) in de Europese Raad van Bestuur van het team Asset Services.

De Haas is in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor de hele commerciële tak van Asset Services in Emea (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Daaronder vallen ook strategie, groei en relatie met bestaande en potentiële klanten. Het huidige klantenbestand van Europese Asset Services bestaat voor een belangrijk deel uit opdrachtgevers die in meer landen worden bediend.

De Haas komt van Deloitte waar hij director was en lid van Deloitte’s Global Strategies Group. Hij had een leidende rol in business development en groei inclusief de verantwoordelijkheid voor een klantgerichte dienstverlening op alle niveaus. Asset Services is een van de belangrijkste wereldwijde servicelijnen binnen Cushman & Wakefield, gericht op het leveren van uitgebreide diensten voor vastgoedmanagement gedurende de hele asset lifecycle van vastgoed. Binnen de Nederlandse organisatie is Tom van Putten verantwoordelijk voor Asset Services.

Reageer op dit artikel