nieuws

Jos Sentel manager Strategy & Research bij Syntrus

Loopbaan

Jos Sentel manager Strategy & Research bij Syntrus
Jos Sentel

Jos Sentel (48) is per 16 april 2018 benoemd tot manager Strategy & Research bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Hij wordt in deze functie verantwoordelijk voor het team dat zich richt op het vertalen van trends, beleidsontwikkelingen en veranderingen in de vastgoed- en hypotheekmarkt naar investeringskaders voor institutionele beleggers.

Sentel begon zijn loopbaan in 1992 bij adviesbureau Kolpron Consultants (nu Ecorys). Daarna was hij als director research & concepts bij ING Real Estate Development verantwoordelijk voor onderzoek en advies voor de ontwikkelingsportefeuille. In 2006 koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap en startte hij het bureau ThirdPlace. Hij is ruim tien jaar hoofddocent geweest van de masterclass Conceptontwikkeling van Neprom. Ook was hij bestuurslid, voorzitter van de commissie Research & Educatie en voorzitter Jaarprijs van de Nederlandse Raad van Winkelcentra.

In november 2017 liet Sentel in Vastgoedmarkt nog zijn licht schijnen op de problemen met de Markthal in Rotterdam en voorspelde dat die over 30 jaar een andere functie heeft.

‘We zijn verheugd over de komst van Jos naar Syntrus Achmea RE&F’] , zegt directievoorzitter George Dröge. ‘Met zijn uitgebreide kennis en brede ervaring zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere verbetering van onze dienstverlening.’

 

 

Reageer op dit artikel