nieuws

Zeven nieuwe medewerkers Deloitte

Loopbaan

Zeven nieuwe medewerkers Deloitte

Deloitte Real Estate & Partnerships heeft zijn team verder uitgebreid met zeven nieuwe professionals om zijn groeiambitie gestalte te geven.

De nieuwe medewerkers zijn Renée van der Zwan, Johannes van Ussel, Gijsbert Duijzer, Eliza Janssen, Yvon Lustenhouwer, Steven Koes en Danique Havenga.

Renée van der Zwan is juriste en concentreert zich op brede advisering in de gebiedsontwikkeling. Van der Zwan werkte hiervoor als advocaat bij De Clercq Advocaten Notariaat.

Johannes van Ussel gaat zich richten op brede advisering in de sector corporate real estate. Van Ussel werkte hiervoor als corporate real estate manager bij ING.

Gijsbert Duijzer maakte de overstap van de afdeling restructuring van Deloitte. Hij focust op advisering over de toepassing van technologie in de vastgoedsector, waaronder blockchain.

Eliza Janssen, Yvon Lustenhouwer en Steven Koes studeerden respectievelijk economische geografie, real estate studies en marketing & finance. Ze beginnen als business analyst bij Deloitte. Danique Havenga start als werkstudent.

Reageer op dit artikel