nieuws

Toptalent Tim de Vries, Consultant Office Agency Cushman & Wakefield

Loopbaan

Tim de Vries, Consultant Office Agency Cushman & Wakefield, is één van de vijf genomineerden voor de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018.

Toptalent Tim de Vries, Consultant Office Agency Cushman & Wakefield

Tim de Vries (28) is werkzaam als Consultant Office Agency bij Cushman & Wakefield. Hij wordt omschreven als ‘een professionele adviseur die door zijn brede achtergrond van Property Management tot taxaties en kantorenverhuur in staat is eigenaren en beleggers van commercieel vastgoed in de volle breedte en diepte van het vakgebied te adviseren en te begeleiden’.

Het creëren van ‘echte duurzame waarde’ is wat hem drijft en waarvoor opdrachtgevers hem waarderen. In zijn advisering aan nationale en internationale eigenaren en beleggers laat hij zien discipline-overstijgend te kunnen denken en handelen. Zijn achtergrond in het waarderen van commercieel vastgoed weet hij goed in te zetten in het ontwikkelen van sterke, onderscheidende marketing- en sales strategieën.

De afgelopen jaren heeft hij succesvolle opdrachten uitgevoerd voor onder meer MN, Newomij, CRI en Klépierre. Opdrachtgevers die hem prijzen ‘voor zijn enthousiaste, gedreven en vooral professionele aanpak in het behartigen van hun belangen en het realiseren van hun doelen’.

De Vries ontwikkelt zich voortdurend, bijvoorbeeld in zijn rol als actief lid van de studiereiscommissie van Jong Onroerend Goed Utrecht (JOU) en als lid van Fresh Professionals.

Hij begon zijn carrière in 2013 in het Property Managementteam van vastgoedadviseur Savills waar hij zijn afstudeerstage deed in het kader van zijn Master of Real Estate aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend hieraan ging hij werken als taxateur in het Valuation & Advisory team van Cushman & Wakefield (voormalig DTZ Zadelhoff). Medio 2016 maakte hij de overstap gemaakt naar Office Agency (verhuur van kantoren).

De vijf genomineerden laten de komende maanden zien wat zij aan vakkennis en vaardigheden in huis hebben en of zij beschikken over een goed netwerk in de vastgoedsector. Zij laten van zich horen in blogs op Vastgoedmarkt.nl en gaan online stemmen verzamelen. De eerste debatronde vindt op woensdag 18 april tijdens het Trends Congres van Vastgoedmarkt in Amsterdam plaats.

Lezers en bezoekers van de website kunnen van 27 februari tot en met 5 juni hun stem uitbrengen op een van de genomineerden. Lees de profielen van alle genomineerden.

Reageer op dit artikel