nieuws

Toptalent Remco van der Mije, Head of Strategic Consultancy JLL

Loopbaan

Remco van der Mije, Head of Strategic Consultancy JLL, is één van de vijf genomineerden voor de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018.

Toptalent Remco van der Mije, Head of Strategic Consultancy JLL

Remco van der Mije (33) is sinds 2015 Head of Strategic Consultancy bij JLL binnen de business line Corporate Solutions. Hij is een breed opgeleide corporate real estate advisor die zich heeft gespecialiseerd in portfolio-optimalisatie, Mergers & Acquisitions trajecten en Workplace Strategy.

Sinds zijn start als trainee in 2010 werkte Van der Mije als project manager, transaction manager en consultant. Hij heeft een uitgesproken mening en gaat graag in discussie over de meest optimale strategie voor zijn opdrachtgevers en de eigen organisatie van JLL. Zijn rol binnen JLL’s global M&A team zorgt dat hij betrokken is bij grensoverschrijdende huisvesting- en vastgoedprojecten, waardoor hij kan adviseren over de best practices in meerdere regio’s en in verschillende sectoren.

Hij heeft daarbij een grote voorliefde voor proptech en specifiek voor technologie waarmee smart buildings kunnen worden gerealiseerd en waarmee eindgebruikers, beheerders, FM-providers en eigenaren gezamenlijk over data kunnen beschikken om de meest productieve en optimale huisvesting te creëren. Hij is verantwoordelijk voor de implementatie in Nederland van JLL’s sensoroplossing bRight welke door JLL Nederland is opgezet en momenteel wereldwijd bij diverse cliënten wordt geïmplementeerd.

Van der Mije wordt door collega’s geroemd om zijn ‘kritische maar opbouwende blik’ en zijn doelstelling om altijd het beste resultaat voor cliënten, zijn team en de eigen organisatie te realiseren. Hij won de JLL EMEA Da Vinci Innovation Award gewonnen voor zijn leidende rol bij het opzetten van de M&A support service line op mondiaal niveau.

Hij heeft een Master of Science Real Estate aan de University of Greenwich in Londen, United Kingdom, en een Bachelor Management, Economics & Law aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

De vijf genomineerden laten de komende maanden zien wat zij aan vakkennis en vaardigheden in huis hebben en of zij beschikken over een goed netwerk in de vastgoedsector. Zij laten van zich horen in blogs op Vastgoedmarkt.nl en gaan online stemmen verzamelen. De eerste debatronde vindt op woensdag 18 april tijdens het Trends Congres van Vastgoedmarkt in Amsterdam plaats.

Lezers en bezoekers van de website kunnen van 27 februari tot en met 5 juni hun stem uitbrengen op een van de genomineerden. Lees de profielen van alle genomineerden.

Reageer op dit artikel