nieuws

Johan Gielen start Waarde & Vast

Loopbaan

Johan Gielen start Waarde & Vast
Johan Gielen

Johan Gielen verlaat na bijna 8 jaar BOM Bedrijfslocaties om per 1 april te starten met zijn eigen bedrijf Waarde & Vast in Eindhoven.

Nu is hij nog werkzaam als investment manager bij BOM Bedrijfslocaties, onderdeel uit van de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij. Het bedrijfsonderdeel houdt zich in opdracht van de provincie Noord Brabant bezig met het herstructureren van bedrijventerreinen.

Waarde & Vast gaat zich bezig houden met het adviseren van partijen op het vlak van waardecreatie. Het waarderen van zowel vastgoed als ondernemingen wordt één van de poten waar Waarde & Vast zich op gaat richten. Daarnaast worden adviesdiensten aangeboden op het vlak van ontwikkelen, transformeren en herstructureren van zowel gebouwen, locaties, gebieden als ondernemingen.

Gielen wordt daarnaast fondsmanager van het Regionaal Ontwikkelfonds Werklocaties dat door de BOM en de negen gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven is opgericht en per 15 maart 2018 van start gaat. Het ontwikkelfonds stelt financiering beschikbaar aan partijen die middels een ruimtelijke ingreep, op een bestaand bedrijventerrein, waarde toevoegen in de vorm van werkgelegenheid en/of innovatie binnen één van de negen gemeenten van het Stedelijk Gebied Eindhoven.

Gielen heeft in het verleden gewerkt als fondsmanager van het Breedbandfonds, als senior adviseur grondbeleid en gebiedsexploitaties bij DHV, als docent bij de Vastgoed & Makelaardij opleiding van Fontys en als taxateur bij een taxatiebureau. Gielen heeft recentelijk de opleiding business valuation aan de Rotterdam School of Management afgerond en is daarnaast lid van de Rics en als taxateur ingeschreven bij de NRVT.

Reageer op dit artikel