nieuws

Vinoo Khandekar naar Bureau Stedelijke Planning

Loopbaan

Vinoo Khandekar naar Bureau Stedelijke Planning
Vinoo Khandekar

Vinoo Khandekar (32) is 1 februari begonnen als senior consultant bij Bureau Stedelijke Planning. Hij gaat zich richten op retail en wonen.

Khandekar heeft ruim zes jaar ervaring als vastgoedadviseur met als specialisatie marktonderzoek en vastgoedbeleggingen. In zijn vorige baan bij vastgoedvermogensbeheerder Bouwinvest REIM gaf hij advies over waar wanneer te investeren tegen welke prijs. Dit deed hij voor Nederlandse en internationale vastgoedobjecten. Sectorbreed, met een focus op retail- en woningassets. Daarvoor adviseerde hij namens Fakton de overheid over vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.

Hij behaalde twee masters (planologie en real estate finance) aan de Universiteit van Amsterdam. Dit jaar rondt hij zijn opleiding real estate portfolio management af aan de Henley Business School in Reading.

Pieter van der Heijde (algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning): ‘Vinoo is een breed onderlegde professional. Met zijn ervaring bij een grote belegger kunnen we onze opdrachtgevers nog beter bedienen bij investeringsvraagstukken, portefeuille-, gebieds- en locatieanalyse en ruimtelijk-economische vertaling in financiële haalbaarheid.’

Reageer op dit artikel