nieuws

Sens real estate benoemt projectmanager

Loopbaan

Sens real estate benoemt projectmanager
Jerry Kies

Jerry Kies (28) is in dienst getreden als projectmanager bij Sens real estate. Kies is onder andere verantwoordelijk voor het Property Management en Asset Services.

Met het versterken van het team geeft Sens verdere invulling aan de groeiende projectenportefeuille van projecten. Kies wordt onder andere betrokken bij de gebiedsontwikkeling Laakhaven Centraal in Den Haag. Dat is de transformatie/ontwikkeling van het Stationspostgebouw, The Globe en het ontwikkelplot achter Hollands Spoor in Den Haag.

Eigen bedrijf

Kies is in 2015 afgestudeerd en heeft een bachelor in Business Administration. Daarnaast heeft hij een certificaat Makelaar & Taxateur onroerende zaken aan de Haagse Hogeschool. Als afstudeeronderzoek heeft hij onderzoek gedaan naar een nieuw serviceconcept in de vastgoedonderhoudssector. Na het afstuderen heeft Kies dit concept in praktijk vormgegeven met zijn bedrijf Fixed. Met zijn economische achtergrond en commerciële ervaring wordt zo de diversiteit en expertise binnen Sens verbreed, aldus de projectontwikkelaar.

Reageer op dit artikel