nieuws

Nieuw bestuur voor JOA

Loopbaan

Nieuw bestuur voor JOA
logo Jong Onroerend Goed Amsterdam

Jong Onroerend Goed Amsterdam (JOA), het platform van en voor jonge vastgoedprofessionals uit Amsterdam, heeft een nieuw bestuur.

Per januari 2018 bestaat het bestuur uit Melanie Petit dit de la Roche (BPD Gebiedsontwikkeling), Ewoud Tenhaeff (Vrije Universiteit Amsterdam), Bram Djajadiningrat (BPD), Mathijs Breuk (Cushman & Wakefield), Martijn Schouten (BPD Gebiedsontwikkeling) en Yskje van Schelven (Lexence Advocaten & Notarissen).

JOA is een vastgoedplatform waarbinnen ruim 110 leden kennis en informatie uitwisselen over (inter)nationale ontwikkelingen in het vastgoed. JOA maakt deel uit van een landelijk netwerk voor jonge vastgoedprofessionals (<40 jaar) uit verschillende disciplines van het vastgoed.

Reageer op dit artikel