nieuws

Krijn Taconis weg bij CBRE

Loopbaan

Krijn Taconis weg bij CBRE
Krijn Taconis

Krijn Taconis (49) vertrekt 1 april bij CBRE. Tot dat moment blijft hij ‘in full swing’ zijn functie vervullen van executive director retail.

Dat laat Taconis desgevraagd weten. Hij kwam in dienst bij CBRE door de overname van retailvastgoedadviseur N+T Real Estate, het bedrijf dat Taconis had opgericht met Nanne Nanninga.

‘Na 11 jaar heb ik besloten te vertrekken’, zegt Taconis.‘Bij CBRE heb ik een fantastische tijd gehad. N+T kwam met vijf mensen bij CBRE. Nu houden 65 mensen in de verschillende business lines zich met retail bezig. Het totale aantal medewerkers groeide in mijn periode bij CBRE van 150 naar 550. Ik ben dankbaar dat ik die groei heb mogen meemaken en eraan heb mogen bijdragen. Nu gaat het bedrijf een nieuwe fase in en daar horen andere leiders bij.’

Gevraagd wat hij gaat doen, zegt Taconis: ‘Eerst mijn taken afronden en overdragen. dan eens nadenken over mijn volgende stappen. Dit jaar word ik 50. Een goed moment om te kijken wat er nog meer is in het leven.’

Reageer op dit artikel