nieuws

Jagersma aan slag voor hoofdstad

Loopbaan

Jagersma aan slag voor hoofdstad
Henk Jagersma

Henk Jagersma is per 1 februari 2018 gestart bij de gemeente Amsterdam als stedelijk directeur Ruimte en Economie.

Jagersma (60) was tot voor kort bestuursvoorzitter van vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daarvoor was hij onder andere directeur bij woningcorporatie Staedion en algemeen directeur Dienst stedelijke ontwikkeling bij de gemeente Den Haag.

Hij kijkt uit naar zijn positie binnen de gemeente: ‘Amsterdam is een prachtige stad met een veelheid aan complexe uitdagingen. Een flink deel van die uitdagingen wordt mede in de hand gelegd van de stedelijk directeur Ruimte en Economie en het gemeentelijk managementteam. Ik zet mijn ervaring en kennis hier graag voor in.’

Reageer op dit artikel