nieuws

De Vreede nieuwe cfo Wereldhave

Loopbaan

De Vreede nieuwe cfo Wereldhave
Dennis de Vreede

Wereldhave meldt dat cfo Robert Bolier na vier jaar niet opgaat voor een tweede termijn. De raad van commissarissen stelt Dennis de Vreede voor als nieuw financieel topman.

Dat meldt Wereldhave op 5 februari in een persbericht. De termijn van Bolier loopt tijdens de aandeelhoudersvergadering op 20 april af. De raad van commissarissen en Bolier zijn na wederzijds goedvinden overeengekomen dat Bolier geen tweede termijn aanvaardt. De commissarissen stelt Dennis de Vreede voor als nieuw financieel bestuurder en lid van de bestuursraad.

De vierjarige termijn van De Vreede gaat in op 1 april, mits de aandeelhouders van Wereldhave op 20 april zijn benoeming goedkeuren. De Vreede (48) werkte eerder bij onder meer Redevco en Prologis. Zijn meest recente rol was cfo bij DeepOcean.

Reageer op dit artikel