nieuws

SPRYG Real Estate Academy breidt haar programmateam uit

Loopbaan

SPRYG Real Estate Academy breidt haar programmateam uit

De toenemende behoefte van de vastgoedsector om zich inhoudelijk en vakmatig te verdiepen vertaalt zich in groeicijfers voor SPRYG Real Estate Academy. Om deze groei vorm te geven zijn Loes Klein en Sander Woertman aangetrokken.

Sander Woertman was eindredacteur bij vakblad de Architect en business developer en communications manager bij architectenbureaus. Hij gaat aan de slag als program manager. Loes Klein werkte onder andere als project manager op het conference bureau van de ESA (European Space Agency). Ze werkte reeds eerder bij SPRYG en pakt haar functie van project coördinator weer op.

SPRYG Real Estate Academy is als onafhankelijke organisatie de drijvende kracht achter diverse vastgoedbijeenkomsten in Nederland en België, waaronder congressen over Rotterdam, Brabant, Antwerpen, Brussel en cursussen vastgoedrekenen. De afgelopen jaren zijn er veel succesvolle studiedagen aan het aanbod toegevoegd.

 

Reageer op dit artikel