nieuws

Savills opent tweede vestiging in Utrecht

Loopbaan

Savills opent tweede vestiging in Utrecht
Buiten de Utrechtse toplocaties zoals het Jaarbeursplein is er nog altijd veel kansarm vastgoed.

De internationale vastgoedadviseur Savills opent in maart 2018 een tweede vestiging in het nieuwe WTC nabij het Centraal Station in Utrecht.

Director Agency Wouter Stevens van Savills Nederland zegt dat de Utrechtse vestiging eenzelfde’boutique-achtige’ aanpak en manier van werken krijgt als klanten in Amsterdam gewend zijn. ‘Dat zorgt voor korte lijnen en een persoonlijke, vertrouwelijke band met onze klanten. Nu ons team goed staat in Amsterdam, is voor ons de tijd rijp om onze dienstverlening uit te breiden naar andere steden.’

Utrecht is een sterk groeiende stad als gevolg van urbanisatie, een goed presterende universiteit, een groot aantal woningontwikkelingen en een groeiend bedrijfsleven. Hierdoor is ook de kantorenmarkt in beweging, met als belangrijkste ontwikkeling de transformatie die het gebied rondom Utrecht Centraal Station ondergaat.

Het nieuwe kantoor zal worden geleid door associate directors Agency Utrecht Sander van den Engel en Christian Taphoorn. Van den Engel verwacht dat Utrecht de komende jaren zal profiteren van de schaarste aan kwalitatief goede kantoren in Amsterdam.

Taphoorn ziet een belangrijke upgrade van de kantorenmarkt in Utrecht door toevoeging van nieuwe kantoren en de herontwikkeling van bestaande kantoorpanden. ‘Hierdoor wordt Utrecht ook steeds aantrekkelijker voor beleggers. Het beleggingsvolume is in de afgelopen jaren sterk toegenomen en zal in de toekomst verder groeien.’

Foto's

Reageer op dit artikel