nieuws

RSP Makelaars opent tweede vestiging in Eindhoven

Loopbaan

RSP Makelaars opent tweede vestiging in Eindhoven

RSP Makelaars uit Den Bosch heeft met ingang van 1 januari 2018 een tweede vestiging geopend in het centrum van Eindhoven.

RSP Makelaars heeft door ruim 30 jaar ervaring in de regio Eindhoven specifieke kennis opgedaan én een uitgebreid netwerk opgebouwd. De laatste jaren is het bedrijf naar eigen zeggen zelfs uitgegroeid tot de grootste retailmakelaar van Eindhoven en omgeving.

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Fellenoord 228. Met de hier aanwezige makelaars en taxateurs van RSP Taxaties & Vastgoedadvies zal voornamelijk worden gefocust op bedrijfshallen, kantoren en taxaties. Het team is hiervoor uitgebreid met Michael van Vlerken en Folkert Franssen, beiden al jaren actief in de Eindhovense bedrijfsmakelaardij.

Reageer op dit artikel