nieuws

Reinoud Plantenga leidt Warburg-HIH Benelux

Loopbaan

Reinoud Plantenga leidt Warburg-HIH Benelux
Reinoud Plantenga

Reinoud Plantenga MRICS (45) is per 1 januari 2018 aangesteld als algemeen directeur van Warburg-HIH Benelux.

Plantenga begon zijn carrière in het vastgoed 17 jaar geleden bij Healey & Baker (later Cushmann & Wakefield) en werkte onder andere bij Actys ABC (nu Apleona) en Boer Hartog Hooft (nu Colliers International).

Bij zijn laatste werkgever IVG (nu Triuva) sloot hij als directeur Investment Management Transacties deals met een totale waarde van 1,8 miljard euro en was hij verantwoordelijk voor een portefeuille van 43 panden met een waarde van 750 miljoen euro.

De oprichting van de volle dochter Warburg-HIH Invest Real Estate Benelux en opening van een kantoor in Amsterdam onderstrepen de pan-europese investeringsstrategie van Warburg-HIH Invest.

Reageer op dit artikel