nieuws

Ook zonder Vastgoed Regatta donaties

Loopbaan

Ook zonder Vastgoed Regatta donaties
Vastgoed Regatta 2016

In september kon de 2017 editie van de Vastgoed Regatta vanwege het stormachtige niet doorgaan. Bedrijven hebben toch geld gedoneerd.

Dat laat de organisatie achter het evenement weten. Mede dankzij de goedhartige bedrijven die zich hadden opgegeven is alsnog een bedrag van 17.500 euro aan het Willem-Alexander Kinderziekenhuis, onderdeel van het LUMC, overhandigd. Het bedrag zal ten goede komen aan de renovatie van de kinderkamers en de algemene verblijfsruimten in het ziekenhuis.

Naast dit goede doel zal ook de Stichting Nationaal Platform Jeugdwedstrijdzeilen een bijdrage uitgereikt krijgen. Binnenkort is hiervan het exacte bedrag bekend. Afgelopen jaar moest de organisatie van de Vastgoed Regatta, BNP Paribas Real Estate en Appelhoven Vastgoedadviseurs, in september helaas besluiten het evenement geheel af te gelasten. De weersvoorspellingen lieten het niet toe om gebruik te maken van de 43 Lemsteraken.

’Het is ongelofelijk mooi om te zien hoe trouwe deelnemers, ondanks dat er geen zeildag heeft plaatsgevonden, toch een aanzienlijk bedrag hebben willen doneren. We zijn iedereen hiervoor zeer erkentelijk en kijken hoopvol uit naar een mooie deelnemerslijst in 2018’, aldus Stijn Uijthoven, voorzitter van Stichting Vastgoed Regatta. De Vastgoedregatta 2018 zal plaatsvinden op donderdag 13 september 2018.  Meer informatie is te vinden op www.vastgoed-regatta.nl.

Reageer op dit artikel