nieuws

Nieuw bestuur Jong Onroerend goed Utrecht

Loopbaan

Nieuw bestuur Jong Onroerend goed Utrecht
JOU-bestuur 2018

Jong Onroerend goed Utrecht (JOU) heeft een nieuw bestuur. Op 10 januari heeft de bestuurswisseling plaatsgevonden.

Het nieuwe bestuur bestaat (van links naar rechts) uit Christian van der Blonk (Stadkwadraat, penningmeester), Mirjam Bos (Wijn & Stael Advocaten, secretaris), Axel Hendriks (Triodos Bank, voorzitter), Marianne Davidson (VolkerWessels Vastgoed, studiereis), Joris Viscaal (Tauw, activiteiten) en Joep Arts (Bouwinvest, marketing & communicatie).

Ronald Snel (Zayaz), Mariska van Oeffelen (Gemeente Utrecht) en Judith Fledderus (Stebru Transformatie) zijn afgetreden. Jong Onroerend goed Utrecht is een netwerk van enthousiaste en ambitieuze vastgoedprofessionals die hun kennis, ervaring en passie voor het vakgebied delen. Leden zijn architecten, adviseurs, makelaars, beleggers, gemeenteambtenaren, ontwikkelaars, bouwers en andere vastgoedprofessionals.

Alle leden hebben een binding met de regio Utrecht. Ongeveer eens per maand organiseren zij een vakinhoudelijke of informele bijeenkomst. Het bestuur en de commissies worden sinds de oprichting in 2006 op vrijwillige basis door de leden ingevuld. Meer informatie: www.jouinside.nl.

Reageer op dit artikel