nieuws

CBRE GI breidt retailteam uit

Loopbaan

CBRE GI breidt retailteam uit
Wouter Dijkman

Het asset management team van het Dutch retail platform, onderdeel van CBRE Global Investors, is versterkt met Bas Buvelot, Wouter Dijkman en Lieske van Pelt.

Bas Buvelot is per 1 januari begonnen als director Asset Development. Wouter Dijkman is per 1 januari in dienst getreden als asset manager. Op 1 februari zal Lieske van Pelt de overstap maken vanuit het CBRE Dutch Residential Fund als asset manager.

Eind 2017 is Martijn Vlasveld, die tot voor kort werkzaam was als director Asset Development benoemd tot portfolio manager van de nieuwe Dutch High Street Club, waarin 31 Nederlandse flagship stores op prime high street locaties worden gemanaged voor een consortium van Nederlandse institutionele beleggers.

Bas Buvelot zal zich met name richten op de herontwikkeling van winkelcentrum Amsterdamse Poort in het Arenagebied in Amsterdam. CBRE Global Investors investeert hier de komende jaren samen met overige stakeholders in het gebied, waaronder de gemeente Amsterdam, om de groeipotentie van het gebied met haar regionale aantrekkingskracht ten volle te benutten. Buvelot heeft eerder retailervaring opgedaan bij Klépierre (destijds Corio) en was tot voor kort werkzaam als senior development manager bij Wereldhave.

Wouter Dijkman wordt verantwoordelijk voor de retail assets in regio Rotterdam. Hij heeft hiervoor uitgebreide ervaring opgedaan in het retail asset management team van Multi Corporation. Lieske van Pelt verlegt haar scope binnen asset management van residential naar retail en wordt verantwoordelijk voor een deelportefeuille in de regio Utrecht en Noord-Nederland. Zij is drie jaar geleden als management trainee begonnen bij CBRE Global Investors.

Reageer op dit artikel