nieuws

Boekschoten naar KroesePaternotte

Loopbaan

Boekschoten naar KroesePaternotte
Klaas Boekschoten

Klaas Boekschoten stapt over van ASR Vastgoed Vermogensbeheer naar de Capital Markets-afdeling van vastgoedadviseur KroesePaternotte.

Dat laat Boekschoten weten aan zijn relaties. Boekschoten blijft tot eind januari aan als senior asset manager Shopping Centers & Commercial Real Estate bij ASR. Per 5 maart begint hij aan zijn nieuwe baan bij de retailmakelaar.

‘Na ruim zes jaar vol passie en toewijding voor ASR te hebben gewerkt en haar te mogen vertegenwoordigen in verschillende functies, is toch het moment gekomen dat ik buiten ASR mijn horizon ga verbreden. Per 5 maart begin ik bij KroesePaternotte. Ik heb heel veel zin om met dit fantastische team en bedrijf met grootse plannen te gaan werken.’

Reageer op dit artikel