nieuws

ASRE legt toekomstvisie voor aan stakeholders

Loopbaan

ASRE legt toekomstvisie voor aan stakeholders
Leo Uittenbogaard

Maatwerk, flexibiliteit en coaching. Dat zijn de sleutelwoorden in de toekomstvisie M(S)RE 2022 die de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) de komende maanden verder ontwikkelt en voorlegt aan studenten, alumni en werkgevers. Ook wil het toonaangevende opleidings- en kennisinstituut voor de vastgoedsector een ‘leven lang de kennispartner zijn’ van alle ASRE-afgestudeerden.

De ASRE is ontstaan uit de sector en wil de sector ook graag direct betrekken bij de volgende fase. We willen een opleidingsbouwwerk optrekken voor de toekomst’, zegt Leo Uittenbogaard, algemeen directeur van de ASRE, enthousiast. Het ‘bouwwerk’ verbindt master- en praktijkgerichte opleidingen aan blended courses en biedt de student de mogelijkheid tot Life Long vastgoedLearning. Naast maatwerk en modulair onderwijsaanbod vormt ‘de docent als coach’ een belangrijk element in de toekomstvisie. ‘Er komt meer interactie met studenten. Maar daarvoor moesten we eerst onze blended courses op de rit hebben voor de overdracht van basiskennis, zodat de docenten binnen de opleidingen meer tijd vrij krijgen voor hun rol als coach.’

Permanente vernieuwing vormt al jaren het devies binnen de Amsterdam School of Real Estate. De ASRE wil de kennispartner zijn en blijven van alle ASRE-afgestudeerden. Sinds in 1989 de eerste opleiding in de Vastgoedkunde startte, zijn 3.500 mastergraden, diploma´s en certificaten verstrekt.

ASRE academic partner Young Talent Award

ASRE is academic partner van de funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award. Deze Award dient als stimulans voor jongere vastgoedprofessionals om hun carrière verder vorm te geven. Sinds 2014 reikt de ASRE een waardecheque uit aan de winnaar om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van zijn of haar carrière.

Aanmelden

De jury van de Young Talent Award nodigt organisaties uit hun grootste vastgoedtalent te nomineren voor de funda in business /Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018. Kandidaten moeten over minstens vijf jaar relevante werkervaring beschikken en jonger zijn dan 37 jaar.

De inschrijving sluit op 2 februari 2018. Hier kunt u een kandidaat aanmelden voor de Young Talent Award.

Meer over de toekomstvisie van de ASRE in het januarinummer van Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel