nieuws

Wie wordt Young Talent 2018?

Loopbaan

Wie wordt Young Talent 2018?

‘Jonge mensen zijn het kapitaal van een bedrijf. Het straalt af op de hele organisatie als enthousiaste medewerkers hun ideeën over het werken in de vastgoedsector uit kunnen dragen via het podium van de funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018.’

 Dat stelt juryvoorzitter Cuno van Steenhoven. Hij roept bedrijven op hun vastgoedtalent onder de 37 jaar op te geven voor de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018 (YTA). Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar werkervaring beschikken. De winnaar ontvangt naast een award een opleidingscheque ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Buiten Van Steenhoven bestaat de jury uit Jan Werkman, commercieel directeur van funda, Frank Verwoerd, de vorige winnaar, en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.

Steenhoven, oud directie-voorzitter van DTZ Zadelhoff, thans werkzaam vanuit zijn eigen bureau en voor de derde maal voorzitter van de YTA: ‘Vernieuwende ideeën over de rol van vastgoed bij kantoororganisaties, retail en logistiek komen vaak van jonge professionals. Veel deskundigen praten elkaar een beetje na maar zo niet de deelnemers aan de YTA, die eigen originele standpunten niet schuwen. Deelname is natuurlijk ook pure promotie voor de organisatie waar de deelnemers werken. Het is dan ook heel belangrijk dat de organisaties hun toptalent ondersteunen in deze spannende en uitdagende competitie.’

Voordragen voor de elfde editie van deze jaarlijkse prijs kan via het aanmeldingsformulier op de site.

Reageer op dit artikel