nieuws

VGME-bijeenkomst op Scheveningse Pier

Loopbaan

VGME-bijeenkomst op Scheveningse Pier
Pier van Scheveningen

VGME houdt op woensdag 7 februari 2018 de nieuwjaarsbijeenkomst Vastgoedsociëteit De Kust Gezond. Het evenement van Stichting VastgoedManagers-Expert vindt plaats op de Pier van Scheveningen.

De Kust Gezond is het programma voor de verbetering van de kwaliteit van de buitenruimte in Scheveningen Bad. Zo worden onder andere de Noordboulevard, de Middenboulevard, de strandopgangen en belangrijke straten en pleinen opgeknapt. Ook krijgen fietsers en voetgangers meer ruimte. Het deel van de boulevard tussen de Pier en het Zwarte Pad wordt volledig vernieuwd. In 2019 moet de vernieuwde Noordboulevard klaar.

Aan de vernieuwde boulevard komen nieuwe horecagelegenheden en winkels met daar onder een ondergrondse parkeergarage met plaats voor 700 auto’s. In de toekomstige situatie schuift de boulevard enkele tientallen meters richting zee. Ook de zes strandpaviljoens schuiven mee richting zee. Boudewijn Revis, de Haagse wethouder Binnenstad, stadsontwikkeling Kerngebieden en Buitenruimte geeft tekst en uitleg over het project.

De bijeenkomst is van 18.00 tot 21.00 uur op de Pier van Scheveningen. De Pier is sinds 18 juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed en Danzep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is getransformeerd naar een foodboulevard met streetfood, restaurants, bars, terrassen, winkels, een reuzenrad en luxe hotelsuites. Deelname is kosteloos voor VGME-geregistreerden.

Reageer op dit artikel