nieuws

Vanwonen betrekt kantoorgebouw van Rietveld

Loopbaan

Vanwonen betrekt kantoorgebouw van Rietveld
Kantoor Vanwonen, Willemsvaart 21, Zwolle

Burgemeester Henk Jan Meijer en algemeen directeur Alfred Bolks openden 7 december 2017 het gerenoveerde kantoor van vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Vanwonen aan de Willemsvaart 21 in Zwolle.

Het enige kantoorpand ooit door Gerrit Rietveld ontworpen, is na een grondige restauratie en renovatie weer in ere hersteld. Het gedachtegoed van Rietveld wordt daar nu door Vanwonen voortgezet. En dat in het jaar waarin De Stijl 100 jaar bestaat.

Vanwonen startte begin 2017 als vastgoed- en gebiedsontwikkelaar in Noord- en Oost-Nederland door daar alle woningontwikkelingsposities van BAM-dochter AM over te nemen. Het kantoor is ingrijpend gerenoveerd.

Foto's

Reageer op dit artikel