nieuws

Rising Star: Corina Regales

Loopbaan

Rising Star: Corina Regales
Corina Regales

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van vijftien vragen. Dit keer: Corina Regales van Brink Management/Advies.

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: Master Real Estate & Housing (tegenwoordig Management in the Built Environment) aan de Technische Universiteit Delft

Ik ben: Vastgoedconsultant bij Brink Management/Advies

Waarom vastgoed: De gebouwde omgeving is een reflectie van onze maatschappij; een reflectie op hoe wij wonen en werken. Een vertaling van technische, sociale, economische en politieke ontwikkelingen naar gebouwen. Dit vraagt om een brede kennis en dat maakt het ook uitdagend.

Belangrijkste trend: De combinatie van urbanisatie en digitalisering. Samen gaan deze twee trends onze gebouwde omgeving steeds sterker bepalen.

Must-read/see: The Great Reset van Richard Florida.

Mijn rolmodel: Ik ben omringd door collega’s, vrienden en familie die met allerlei gave projecten bezig zijn en door hen laat ik mij graag inspireren. Daarnaast zie ik mijn vader ook als mijn rolmodel, want hij weet overal raad op en blijft mij continu motiveren om het beste uit mezelf te halen.

Mijn grootste succes: Dat ik op deze leeftijd al aan de slag mag met mooie vastgoedvraagstukken. Daarnaast ben ik trots op de mooie (en verre) reizen die ik heb gemaakt en dat ik voorzitter ben geweest van studentenvereniging ABC Compas. Deze successen geven mij energie om meer te willen bereiken.

Ik zou mij willen ontwikkelen in: Een halfjaar werken heeft mij geleerd dat ik mijzelf nog breed wil oriënteren op de gebieden van strategie, portefeuillemanagement, ontwikkelen en investeren. Verder wil ik meer kennis opdoen over (internationale) ontwikkelingen en trends in de markt en hoe je daarop kunt inspelen.

Over 5 jaar ben ik: een breed georiënteerd vastgoedexpert die zich nog steeds verder aan het ontwikkelen is.

Sociale media en favoriete apps: Google Keep voor het bijhouden van to do-lijsten, FD voor het laatste nieuws over de markt en Nike Run Club voor hardlopen. Sociale media: LinkedIn.

Laatst bezochte evenement: Nationale Conferentie Gebouw Automatisering.

Favoriete gadget: Mijn camera.

Transportmiddel: De trein.

Vrijmibo/hangout: On The Brink bar met prachtig uitzicht op Rotterdam Centraal.

Reageer op dit artikel