nieuws

Overstap Van den Heuvel naar Kadans Science Partner

Loopbaan

Overstap Van den Heuvel naar Kadans Science Partner
Reinoud van den Heuvel

Reinoud van den Heuvel treedt met ingang van 3 januari 2018 in dienst bij Kadans Science Partner.

Van den Heuvel (43) wordt commercial asset manager van de kennisintensieve vastgoedportefeuille. Daarbij zal de focus liggen op het optimaliseren van de gehele vastgoedportefeuille van Kadans Science Partner.

Hij heeft eerst een aantal jaren als taxateur gewerkt (laatstelijk bij Colliers) en aansluitend heeft hij bij een aantal middelgrote beheerorganisaties (Lips en Mayfield) een tactische rol vervuld. Van den Heuvel heeft ruime kennis en ervaring in het beheren van kantoren, bedrijfspanden, winkels en maatschappelijk vastgoed.

Reageer op dit artikel