nieuws

Nieuwe directeur Projectontwikkeling bij Amvest

Loopbaan

Nieuwe directeur Projectontwikkeling bij Amvest
Bas van de Ven

Léon Heddes, directeur Projectontwikkeling bij Amvest, zal de ontwikkelende woningbelegger per 31 december 2017 verlaten. Hij wordt opgevolgd door Bas van de Ven.

Heddes heeft gedurende 8,5 jaar samen met Heleen Aarts leiding gegeven aan Amvest Development. De eerste jaren tijdens de financiële crisis, maar daarna in een periode van sterke groei van Amvest. Een groei die nog steeds voortduurt, maar waarvan de kiem ligt in de crisis. Hij was mede verantwoordelijk voor de creatie van een omvangrijke pijplijn aan nieuwe woningen bestemd voor de fondsen die Amvest beheert.

Hij heeft een bijzondere rol gespeeld in het creëren en uitrollen van het Amvest Living & Care Fund. Het fonds is onlangs bekroond met de hoogst haalbare vijfsterren GRESB-ranking, vanwege onder meer de maatschappelijke impact. Heddes heeft de stap genomen om directeur te worden bij Heembouw.

Bas van de Ven volgt Heddes op. Van de Ven komt uit de eigen gelederen. Hij studeerde aan de TU in Eindhoven en is vanaf 1 mei 2005 in dienst van Amvest. Hij heeft zijn sporen verdiend in tal van grote complexe gebiedsontwikkelingen en is daarnaast de drijvende kracht achter de ‘acquisitiemachine’ die Amvest is, stelt het bedrijf. Hij is door zijn veelzijdige kwaliteiten de vanzelfsprekende opvolger van Heddes, aldus Amvest.

Reageer op dit artikel