nieuws

Malschaert naar Bureau Stedelijke Planning

Loopbaan

Malschaert naar Bureau Stedelijke Planning
Abel Malschaert

Abel Malschaert is per december als projectleider in dienst getreden bij Bureau Stedelijke Planning.

Hij zal gedetacheerd worden bij gemeenten voor de begeleiding van stedelijke ontwikkelingsprojecten. Malschaert (27) was de afgelopen twee jaar werkzaam in de compliance industrie bij Equiniti KYC Solutions, waar hij werkte als teamleider voor het Bank of Ireland-team. Hij behaalde zijn Master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht.

Bureau Stedelijke Planning viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en is de afgelopen maanden flink gegroeid naar 35 medewerkers. Naast de opening van een nieuwe vestiging in Eindhoven, verwelkomde het bureau in 2017 dertien nieuwe collega’s.

Reageer op dit artikel