nieuws

‘Voordracht Young Talent Award prikkelt om extra je best te doen’

Loopbaan

‘Voordracht Young Talent Award prikkelt om extra je best te doen’
Frank Verwoerd

‘Je spreekt een grote waardering voor hem uit als je een werknemer aanmeldt voor de Young Talent Award. Zo’n voordracht prikkelt ook om extra je best te doen.’

Dat zegt Frank Verwoerd (29), winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017 (YTA). Hij neemt voor de elfde editie van de award het stokje over in de jury van Jessi Wagenaar. Verwoerd, hoofd Research van makelaarsorganisatie Dynamis,  roept bedrijven op hun toptalent aan te melden voor de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018 zoals de tegenwoordig heet.

Volgens Verwoerd heeft de prijs hem en Dynamis veel publiciteit opgeleverd. ‘Als ik ergens sprak op bijeenkomsten werd ik aangekondigd als het Young Talent van 2017. Intern merkte ik ook dat ik meer draagvlak kreeg voor mijn ideeën bij de partners in Dynamis voor de verdere uitbouw van de research.’

De jury nodigt organisaties uit hun grootste vastgoedtalent te nomineren voor de funda in business /Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018. Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar werkervaring beschikken en jonger zijn dan 37 jaar. De winnaar ontvangt naast een award een opleidingscheque ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE), academic partner van de Funda In Business / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018.  Sinds 2014 reikt de ASRE een waarde cheque uit aan de winnaar van deze Talent Award om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van zijn of haar carrière.

Buiten Frank Verwoerd bestaat de jury uit Cuno van Steenhoven, oud directievoorzitter van DTZ Zadelhoff, thans werkzaam vanuit zijn eigen bureau en voor de derde maal voorzitter van de YTA, Jan Werkman, commercieel directeur van funda, en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.

Voordragen van kandidaten voor de elfde editie van deze jaarlijkse prijs doe je via het aanmeldingsformulier.  De inschrijving sluit op 2 februari 2018. In de week van 12 februari kiest de jury vijf kandidaten. Hun namen worden op 26 februari bekend gemaakt. Deze kandidaten zullen met elkaar in het strijdperk treden tijdens het Trendscongres van Vastgoedmarkt in april 2018. Het slotdebat van de drie finalisten vindt 4 juni plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada.

Reageer op dit artikel