nieuws

Deutsche AM verandert naam in DWS

Loopbaan

Deutsche AM verandert naam in DWS

Internationaal vermogensbeheerder Deutsche Asset Management (Deutsche AM) heeft aangekondigd verder te gaan onder de naam DWS.

De naamsverandering wordt ingevoerd in het eerste kwartaal van 2018, samen met een nieuwe juridische structuur en een nieuw logo. Deutsche AM maakt  ook meer details bekend over de structuur van het management en de governance, voor als de vermogensbeheerder binnenkort op zelfstandige basis verder gaat.

‘De naam DWS is al decennialang een vaste waarde in de Duitse thuismarkt. Het is een naam die staat voor stabiliteit, een sterk trackrecord en waarden als topkwaliteit, ondernemerschap, duurzaamheid en integriteit’, zegt Nicolas Moreau, hoofd van Deutsche AM.

De naamswijziging van alle juridische entiteiten en producten wordt in 2018 afgerond. De ETF’s blijven opereren onder de welbekende productnaam Xtrackers en de vastgoedactiviteiten onder de naam RREEF, maar worden wel gekoppeld aan het nieuwe wereldwijde merk.

Reageer op dit artikel