nieuws

Yardi bereikt doelen met Young Talent Award

Loopbaan

Yardi bereikt doelen met Young Talent Award

Na tien jaar stopt Yardi met sponsoring van de Vastgoedmarkt Young Talent Award. Online platform funda in business neemt het stokje over. .


‘Ik heb het volste vertrouwen dat de jaarlijkse toekenning van de prijs nog heel lang doorgaat. De organisatie staat als een huis’, zegt Richard Gerritsen, Regional Director European Sales Yardi Systems.

Yardi, wereldwijd leverancier van softwareoplossingen voor vastgoed management  is vrijwel vanaf het prille begin betrokken geweest bij wat tien jaar lang bekend stond als de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award. Dit jaar neemt funda in business het stokje over van het Amerikaanse familiebedrijf.

Toen Vastgoedmarkt in 2007 Yardi benaderde voor een sponsorschap viel dat in goede aarde. ‘Wij waren destijds nog niet zo lang actief in de Europese en Nederlandse vastgoedmarkt en wilden meer naamsbekendheid opbouwen’, memoreert Richard Gerritsen  in De Dreeftoren in Amsterdam Zuidoost, waar Yardi Nederland kantoor houdt. ‘Ook hebben we ons ook altijd willen positioneren  als niet zo maar een sofwarebedrijf, maar als een echte vastgoedspeler. Wij doen ook niets anders dan vastgoedsoftware.’

Bovendien was technologie tien jaar geleden nog niet echt een onderwerp in de vastgoedsector. ‘Daarom wilden we ons ook sterk richten op jong aanstormend talent, minder op de gearriveerde vastgoedmanager. Daarvoor bood de Young Talent Award de perfecte gelegenheid.’

Gerritsen zegt nooit gedacht te hebben dat de prijs zo groot zou worden. ‘Leukste vind ik nog altijd dat Jeroen Lokerse, de eerste winnaar, het zo ver geschopt heeft bij Cushman & Wakefield.’ Verder zijn er vele momenten die hij nooit zal vergeten. Zoals toen Cor van Zadelhoff toevallig langs liep bij het slotdebat op de Provada en zo geboeid raakte dat hij zich actief mengde in de discussie. ‘Als een van de grootste vastgoednamen van de afgelopen vijftig jaar zo getriggerd raakt dan is er wel iets bijzonders aan de hand.’

Voordragen voor de funda in business/Vastgoedmarkt  Young Talent Award 2018 doe je via het aanmeldingsformulier op de site van Vastgoedmarkt.

Lees meer over de oude sponsor van de Young Talent Award in het novembernummer van Vastgoedmarkt dat vrijdag verschijnt.

Reageer op dit artikel