nieuws

Wijnand de Ruiter naar Briq Real Estate

Loopbaan

Wijnand de Ruiter naar Briq Real Estate
Wijnand de Ruiter

Briq Real Estate heeft per 1 oktober 2017 een nieuwe partner in Wijnand de Ruiter (1988). Binnen het team is hij verantwoordelijk voor Capital Markets.

Sinds januari 2017 is Briq Real Estate weer onder de eigen naam terug op markt. Van 2012 tot en met 2016 voerde Briq zijn activiteiten uit onder de naam Colliers International Rotterdam. Na de herstart onder eigen naam werd een verbreding van de bedrijfsactiviteiten ingezet, met Agency, Valuations & Research, Occupier Performance, Asset & Property Management en Capital Markets.

Capital Markets richt zich vanuit diverse invalshoeken op het begeleiden van lokale beleggers, (inter)nationale institutionele beleggers en private equity partijen bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten en -portefeuilles. Van due diligence tot en met de transactie.

Reageer op dit artikel