nieuws

VGME verwelkomt nieuwe hoofdsponsor LOEK!

Loopbaan

VGME verwelkomt nieuwe hoofdsponsor LOEK!

LOEK! is op 30 oktober toegetreden tot VGME als de nieuwe hoofdsponsor.

Loekonline.nl, het online platform van LOEK!, verbindt alle stakeholders van een gebouw aan elkaar. Kees van Iwaarden, directeur en oprichter van LOEK!:  ‘VGME is de perfecte partner voor LOEK! omdat wij hier alle stakeholders uit de vastgoedbranche ontmoeten.’

Fundamenteel anders aan LOEK! is het werken met één bron voor alle data. In plaats van dat alle stakeholders informatie opslaan in hun eigen systemen, worden documenten, contracten en databestanden centraal opgeslagen in een digitaal gebouwendossier. Samenwerken wordt een stuk gemakkelijker omdat alle informatie op één plek te vinden is en makkelijk gedeeld kan worden met anderen. Bovendien voorkomt het een hoop tijdverlies, fouten en faalkosten. De toekomstvisie omvat het verder implementeren van blockchain en smart contracting.

VGME is een netwerk van ruim 400 vastgoedmanagers uit het maatschappelijk en commercieel vastgoed. Kennis delen en netwerken staan centraal.

Reageer op dit artikel