nieuws

Robert Jan van Hamersveld nieuwe CFO Newomij

Loopbaan

Robert Jan van Hamersveld nieuwe CFO Newomij
Robert Jan van Hamersveld

Robert Jan van Hamersveld treedt per 1 januari 2018 toe tot de raad van bestuur van Newomij als CFO.

Van Hamersveld volgt Dammes Ochtman op, die in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd terugtreedt.

De nieuwe CFO van Newomij is 53 jaar oud en heeft 21 jaar ervaring in financiële functies binnen de vastgoedsector. Van Hamersveld startte zijn carrière bij KPMG waar hij zes jaar als audit manager werkte. Daarna vervulde hij directiefuncties bij Rabobank Groep, als laatste als financieel directeur bij Rabo Vastgoed. Voorafgaand aan zijn overstap naar Newomij werkte hij sinds 2013 als CFO bij de particuliere vastgoedbelegger Green Real Estate in Alphen aan den Rijn.

Newomij is een particuliere vastgoedonderneming. De vastgoedportefeuille bestaat uit woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkels. Het beheer en exploitatie hiervan valt onder Huurwel. Newomij is ook actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling.

Reageer op dit artikel